O svojoj trudnoći
27

Lana Jurčević ponovo se javila iz bolnice: Nakon naše male borbe, nema ljepšeg osjećaja

Klix.ba
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Lana Jurčević ponovo se javila iz bolnice, ali ovaj put s lijepim vijestima.

Hrvatska pjevačica ranije je na svom Instagram profilu otkrila da je imala ozbiljne komplikacije u trudnoći. Također, ona je navela da je primila više od 70 doza antibiotika u 40 dana provedenih u bolnici.

Sada je pjevačica sa svojim fanovima podijelila sretne vijesti, objavivši videosnimke ultrazvuka bebe u trbuhu.

''Hej, mamice. Daj da se predstavim. Moje srčeko je počelo kucati danas. I živ/a sam. Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim plesati i podignuti ručice i nogice. Sviđa mi se ovdje unutra'', navela je pjevačica.

@lalana

💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program :)) Već se vidi karakter ❣️😆. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️

♬ Hey mamiceee - Lalana

Potom je ispod objave ostavila i emotivnu poruku.

"Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program. Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg osjećaja", dodala je.

Njeni pratitelji su je obasuli komplimentima i čestitkama i poručili joj da će biti divna majka.

''Bit ćeš predivna mama'', ''Kolika sreća, Bogu hvala'', ''Ma bravo, sretno do kraja!'', ''A duša'', neki su od komentara.

Podsjećamo, Lana je u julu ove godine otkrila da očekuje prvo dijete s partnerom Filipom Kratofilom. Podijelila je snimak na kojem plače nakon što je vidjela pozitivan test na trudnoću.