U Centralnom zatvoru
0

Laka dobio ponudu Fate iz Visokog

Sarajevo-x.com
Screenshot: FTV
Screenshot: FTV
U sinoćnjem gostovanju u emisiji Centralni zatvor na FTV bh. muzičar Laka još jednom je ponovio da je pošten čovjek, ali da ima oraha u džepovima, te je, da bi to dokazao, na sto izvadio nekoliko oraha, ali ne i čekić.

Na ovu temu nadovezalo se i pitanje voditelja Borisa Šibera da li Laka kuha, pošto je jedan period u Americi radio kao konobar, te, kako kaže, jednom prilikom "zalio Eltona Johna".

Tako je Laka ispričao: "Skoro sam pravio hobotnicu iz rerne, ali je ispala k'o bosanska kalja."

Pošto se, prije profesionalnog bavljenja muzikom, bavio i fudbalom u rodnom Goraždu, upitan je šta bi bilo da je ostao u tom sportu.

"Žene bi govorile - daj da vidim onog našeg centarfora, oprošteno mu je i kad promaši kad je onako lijep," šalio se Laka.

U anketi koja je provedena za potrebe emisije Laka je "pobijedio" Selmu Bajrami, Čolu, Tita, Elvisa Presleya, Izeta Fazlinovića, Jurija Gagarina, Leonarda da Vinčija, pa i samog Supermana.

Međutim, vrhunac emisije bio je poziv gledateljke Fate iz Visokog koja je poželjela da izađe s Lakom, te bila spremna da mu se javi, a Laka joj je predložio da ga kontaktira putem Facebooka odnosno e-maila.

Bilo je riječi i o dodjeli MTV nagrada u Liverpoolu 6. novembra, koja je samo jedna u nizu nagrada ekstravagantnom bh. muzičaru, na šta je on prokomentarisao: "Ako postanem svjetska zvijezda, uobrazit ću se i zaboraviti staru raju. To tako ide u portfoliju."