Zahia priznala
0

"Lagala sam nogometašima za godine"

Totalsport
Zahia Dehar
Zahia Dehar
Francuski je dnevnik La Parisien objavio detalje razgovora policijskih službenika i Zahije Dehar, maloljetne prostitutke zbog koje francuskim nogometnim reprezentativcima Francku Riberyju i Karimu Benzemi prijeti zatvor.

Važno otkriće koje bi moglo biti od presudne važnosti pri odbrani napadača minhenskog Bayerna odnosno madridskog Reala jest priznanje danas 18-godišnje prostitutke da je nogometašima prilikom njihova odnosa lagala o svojim godinama.

"Lagala sam im jer sam se bojala da će, saznaju li za moje godine, odbiti ići sa mnom u krevet", navidi La Parisien njezine riječi.

A priliku otići u krevet s reprezentativcima, tvrdi, nije željela propustiti zbog financijske nadoknade: Ribery joj je, otkrila je, za jednu noć platio 700 eura, a Benzema 500.

S Riberyjem je odnos navodno imala prošle godine kao 17-godišnjakinja, dok je s Benzemom avanturu prošla 2008. godine, s tek 16 navršenih godina.

Nogometašima zbog poticanja maloljetnice na seks i samog čina plaćanja, dokaže li se da su bili svjesni njezinih godina, prijeti trogodišnja zatvorska kazna.

Benzema (22) je u srijedu preko advokata demantirao seksualni odnos sa Zahijom. Ribery (27) je već ranije priznao grešku, ali je uvjeravao istražitelje da nije znao za njezinu stvarnu dob.