Showbiz
0

Kylie Minogue proglašena najbolje obučenom ženom 2006. godine

Sarajevo-x.com
Australijska pjevačica Kylie Minogue, proglašena je za najbolje obučenu poznatu ličnost, prema magazinu Glamour.

Prošlogodišnja osvajačica ove laskave titule Kate Moss je pala na četvrto mjesto, dok je njen momak Pete Doherty proglašen najgore obučenim muškarcem. Victoria Beckham se popela na drugo mjesto najbolje obučenih zvijezda, a njen muž David je prema ovom magazinu najbolje obučeni muškarac godine.

Minogue je na prošlogodišnjoj listi zauzimala 26-to mjesto. Urednik Glamoura, Jo Elvin je izjavio: ''Vidjeli smo novu, mekšu Kylie koja se pojavila ove godine - još uvijek je sexy, ali više ne skače okolo u uskim pantalonicama. Jednostavno sija, sa nekim posebnim stilom sa kojim se žene identificiraju''.

Minogue se od 11. novembra nalazi na Showgirl Homecoming turneji koju je započela u Sydneyu. Na svojim koncertima se pojavljuje u odjeći modnih dizajnera Johna Galliana, Garetha Pugha, Dolce Gabbane, Karla Lagerfelda i Emilia Puccija.

Kylie je 2005. godine u svom rodnom Melbournu operisala tumor na lijevoj dojci, a onda je prošla kroz cijeli tretman kemoterapija u Francuskoj, gdje živi njen zaručnik, glumac Olivier Martinez.

Tokom svog oporavka je napisala knjigu za djecu "The Showgirl Princess", a nedavno je lansirala i svoj vlastiti parfem "Darling".

10 najbolje obučenih žena u 2006. godini, prema magazinu Glamour su:

1 Kylie Minogue 2 Victoria Beckham 3 Nicole Richie 4 Kate Moss 5 Sienna Miller 6 Mischa Barton 7 Jennifer Aniston 8 Rachel Bilson 9 Kate Hudson 10 Gwen Stefani