Ponovo oduševio fanove
52

Keanu Reeves snimljen u igri s dječakom: Trenutak kojeg će pamtiti cijeli život

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Glumac Keanu Reeves zbog svoje ljubaznost vrijedi za jednog od omiljenih holivudskih ličnosti, a ovaj put svojom gestom ponovo je iznenadio fanove.

Naime, 59-godišnji glumac nedavno je snimljen u "igri hvatanja lopte" s devetogodišnjim dječakom neposredno prije svog nastupa s bendom Dogstar.

Reeves je odvojio malo vremena prije nastupa u House of Blues u Houstonu, kada ga je dočekala jedna žena sa svojim unucima. Ta žena mu je prišla i objasnila da je njen hobi upoznavanje i fotografisanje sa slavnim osobama.

Radi se o Annetti Cruz, koja se ranije u medijima pojavljivala kao osoba koja je upoznala više od 100 slavnih osoba kao što su Kevin Hart, Snoop Dogg, Jeremy Renner i Post Malone.

Kada je saznala da će Reeves doći u Huston, odlučila je povesti svoje unuke Elijaha (9) i Caleba (11), ali nije slutila da će Reeves biti toliko ljubazan i igrati se s njenim mlađim unukom. Elijah je zamolio glumca da mu potpiše autogram, ali on je želio i da se igraju loptom za ragbi.

"Pitao sam ga prvi put i on je nešto promrmljao, ali nisam ga čuo pa sam ga ponovno pitao, a on je rekao 'da, idemo'", prisjetio se Elijah.

Glumac i dječak proveli su oko pola minute igrajući se pored autobusa za turneju benda, a dječak je za medije kasnije izjavio da će ovo biti trenutak kojeg će pamtiti cijeli život.

"Keanu Reeves je jedan stvarno prizeman čovjek", "Tako veliko ljudsko biće. Tako dobar čovjek", "Istinski anđeo", "On je tako skroman", "Ovo je stvarno divno", "Nevjerovatno", "Ovo je ono što čovječanstvo čini velikim", bili su samo neki od komentara.

Inače, Reeves je čovjek čiji su život obilježile brojne tragedije, koji unatoč svim problemima ostao smiren i jedan od rijetkih holivudskih zvijezda koje svojim ponašanjem i ljubaznošću svakodnevno oduševi fanove širom svijeta.