Prisustvovalo 400 gostiju
133

Kćerka poduzetnika o luksuznoj svadbi koja je privukla pažnju: Slavili smo do pola sedam ujutro

I. S.
Foto: pozega.eu/D. Mirković
Foto: pozega.eu/D. Mirković
Martina Ravlić, kćerka hrvatskog poduzetnika Mate Ravlića, govorila je o svjojoj luksuznoj svadbi na kojoj su pjevali Lepa Brena i Petar Grašo. Ona se proteklog vikenda udala za Darka Marijanovića, vlasnika luksuznog hotela u Vodicama.
"Od malena volim Lepu Brenu, išla sam na puno njenih koncerata i sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva u svatovima’, rekla je Martina za 24sata.

Darko i ona su prošlog ljeta svom dobrom prijatelju spomenuli da bi voljeli da im slavna pjevačica nastupi na vjenčanju.

"Pitao nas je tko će pjevati, a ja sam mu rekla da bih htjela da mi Lepa Brena pjeva i on je rekao: 'Ako želiš da ti ona pjeva, ona će ti i pjevati'", kazala je.

Foto: pozega.eu/D. Mirković
Foto: pozega.eu/D. Mirković

Bilo je dogovoreno da Brena pjeva sat vremena, ali se to odužilo.

"Pjevala je dva sata i sedam minuta. Bilo je čarobno i toliko ugodno da joj se nije dalo prestati pjevati", navela je.

Na svadbu je stigao i Petar Grašo. Uz njegovu pjesmu "Ako te pitaju" mladenci su izveli prvi ples.

"S njim smo dugogodišnji prijatelji. Rekao nam je još prije kad budemo imali svatove da nam želi pjevati. Kada je došlo do toga nazvali smo ga i pitali: 'Grašo, dolaziš li u svatove?', a on nam je rekao: 'Ja obećao, ja dolazim", rekla je.

Na vjenčanje je bilo pozvano 400 gostiju, a slavlje je trajalo do jutra.

"Ma nismo ni išli u širinu. Ovo su bili naši prijatelji, porodica i poslovni partneri. Slavili smo sve do pola sedam ujutro. Sada je još sve bolje. Savršeno nam je. Darko i ja smo se upoznali slučajno jer smo se kretali u istom društvu. U potpunosti sam ispunjena", kazala je.