Tuga za ocem
30

Kćerka Lukea Perryja o očevoj smrti: Teško je nositi se sa smrću voljene osobe

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sophie Perry, osamnaestogodišnja kćerka Lukea Perryja, prvi put se na svom Instagram profilu oglasila povodom očeve smrti. Sophie je napisala kako sve do sada nije imala snage i nije znala šta reći i napisati u tako teškom trenutku.

Sophie se zahvalila na svoj ljubavi i podršci koju je dobila od svojih pratitelja i izvinila im se što ne može baš svima pojedinačno odgovoriti.

"Mnogo toga se dogodilo prošle sedmice za mene. Sve se događa tako brzo. Vratila sam se iz Malavija u pravo vrijeme kako bih bila sa svojom porodicom, a u protekla 24 sata primila sam ogromnu količinu ljubavi i podrške. Cijenim to što ste poslali pozitivnu energiju mojoj porodici. Nisam baš sigurna šta da kažem ili uradim u ovoj situaciji. Veoma je teško nositi se sa smrću voljene osobe pogotovo kada se to događa u očima javnosti. Zato imajte razumijevanja i znajte da sam zahvalna za svu ljubav", napisala je Sophie Perry.

Luke Perry, zvijezda "Beverly Hillsa" i serije "Riverdale", umro je u 52. godini u ponedjeljak nakon moždanog udara. Njegova smrt rastužila je njegove fanove širom svijeta.

Sophie je baš na vrijeme došla iz Malavija pa je sa svojom majkom Rachel Minnie Sharp, Lukeovom bivšom suprugom, i bratom Jackom bila uz oca u trenutku kada je umro.