Nema krize za Cruiseove
0

Katie za pola godine potrošila 14 miliona $

Sarajevo-x.com
Glumica Katie Holmes, supruga slavnog Toma Cruisea, je za šest mjeseci boravka u New Yorku potrošila nevjerovatnih 14 miliona dolara. Time je svakako poboljšala tešku ekonomsku situaciju te metropole koja se nalazi u finansijskoj krizi, prenose sarkastično tamošnji mediji.

Glumica Katie Holmes je u New York stigla prije pola godine gdje na Brodwayu igra u predstavi 'All My Sons', poznatog dramskog pisca Arthura Millera.

Katie je zajedno sa kćerkom i mužem odsjela u luksuznom apartmanu svog supruga na njujorškom Manhattanu, a brzo se uklopila u tamošnje modne tokove, jer često je se može vidjeti kako, zajedno s kćerkicom Suri, izlazi iz luksuznih radnji dok u rukama nosi bezbroj vrećica.

I dvogodišnja Suri je već postala modna ikona među djecom slavnih, a kako prenosi New York Post Page Six, njezina majka je u New Yorku potrošila oko 14 miliona dolara na nekretnine, namještaj, skupocjenu odjeću i restorane.

U ogromnu cifru ulaze i stanovi u istoj zgradi, u kojoj Cruise ima stan još od 1985., jer je slavni par očito želio sprat zgrade za sebe.

Ostatak novca otišao je na skupe dadilje, odjeću i luksuzne restorane, dodaju tabloidi.