Holivudska glumica
11

Kate Winslet se povrijedila na snimanju filma u Dubrovniku, u kombiju dovezena u bolnicu

I. B.
Kate Winslet stigla je u Hrvatsku kako bi snimila novi film
Kate Winslet stigla je u Hrvatsku kako bi snimila novi film (Foto: EPA-EFE)
Oskarovka Kate Winslet stigla je u susjednu Hrvatsku gdje snima svoj novi film, međutim, danas je zapažena pred bolnicom u Dubrovniku gdje je završila usljed povreda na setu.

Slavnu Britanku, kojoj je jedna od najupečatljivijih uloga ona u filmu "Titanic", dovezao je crni kombi, dok je u njenoj pratnji stiglo nekoliko ljudi. Prvo je primijećena kod Hitnog objedinjenog bolničkog prijema, a zatim je otišla na stražnji ulaz bolnice.

Kako je prenio Dubrovački dnevnik, koji je i podijelio fotografije glumice, Winslet je povrijedila nogu.

Ovo su njene prve fotografije nastale u Hrvatskoj nakon što je poznato da će glumica snimati film u blizini ove turističke destinacije.

Tačna lokacija snimanja zapravo je u Kuparima, gdje će dio kadrova biti sniman među ruševinama starog hotela Grand iz 1991. godine.

Na setu sa Winslet su i glumci Jude Law te Marion Cotillard, a riječ je o filmu čija se priča vrti oko Lee Miller, legendarne ratne fotografkinje magazina Vogue, koju utjelovljuje upravo Kate.

Osim Winslet, koja je ovdje stigla poslovno, Hrvatsku su ove godine posjetile brojne slavne zvijezde, koje su tu uživale na odmoru. Neke od njih su i Beyonce, Kylie Minogue, Chris Rock, Matthew McConaughey, Woody Harrelson i drugi.