Njihov najsretniji dan
0

Kako je izgledalo vjenčanje Graše i Hane: Prvi poljubac, tenisice i zanimljiv poklon Grašinog kuma

I. B.
Petar Grašo i Hana Huljić uživali u intimnoj večeri povodom svog vjenčanja (Foto: Pixsell)
Hrvatsko vjenčanje godine čiji su glavni "akteri" Petar Grašo i Hana Huljić, održalo se sinoć u Splitu, a ovo su neki od detalja najsretnijeg dana para čija je ljubavna priča posljednjih mjeseci privukla pažnju cijele regije.

Iako je želja mladenaca, ali i njihovih porodica bila da se sve održi što dalje od očiju javnosti, neki detalji već su poznati, a između ostalog procurio je i prvi poljubac novopečenog bračnog para.

Pjevačeva fan stranica prikazala je kako je on izgledao pred oltarom crkve Sv. Dominika u jezgri Splita, a mnogi su bili oduševljeni istim te ga popratili glasni povicima i aplauzom.

Neposredno prije nego će stići u crkvu, par je održao photoshooting u hotelu Vila Harmony, a neke od fotografija odmah su oduševile pratitelje.
Shooting u hotelu Vila Harmony (Foto: petar_graso_fan_page)
Shooting u hotelu Vila Harmony (Foto: petar_graso_fan_page)

Nakon što su izrekli zavjete, mladenci su nasmijani napustili crkvu. Nisu skrivali uzbuđenje, a naročito Grašo koji je odmah povikao: "Osjećam se kao muž". Na sve se nadovezao Tonči Huljić, koji je odgovorio: "A ja kao punac". Dugodišnji prijatelji nisu krili da im je drago jer je njihova porodica sada ozvaničena i na papiru.

Mladenka je blistala u vjenčanici sa daškom holivudskog glamura koju je za nju osmislio splitski modni studio "Arileo", a svoju ljepotu dodatno je istakla blagom šminkom. U jednom trenutku odlučila je noge "odmoriti" od potpetica te je obula tenisice.

Mlada se u neka doba presvukla, a na noge je obula tenisice (Foto: Instagram)
Mlada se u neka doba presvukla, a na noge je obula tenisice (Foto: Instagram)

U istom brendu, u ružičastoj haljini zablistala je i njena majka Vjekoslava Huljić, a posebnu pažnju svojim modnim izborom ukrala je mladenkina kuma i pjevačica Domenica Žuvela. Ona se odlučila za svileni komplet s plaštom u plavoj boji, a začinila ga je srebrenim detaljima, među kojima su i salonke.

Domenica žuvela zablistala je kao kuma na vjenčanju svoje prijateljice (Foto: Instagram)
Domenica žuvela zablistala je kao kuma na vjenčanju svoje prijateljice (Foto: Instagram)

Nakon ceremonije u crkvi, par koji krajem ljeta planira napraviti veliku proslavu sa preko 500 uzvanika, zaputio se u splitsku ACI marinu u restoran, koji je nekada vodio Grašin otac Zoran.

Da Hanina kuma nije bila jedina u centru pažnje, dokazao je i Grašo koji je na svom vjenčanju imao čak tri kuma - bivšeg košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa, sommeliera i ugostitelja Tomaža Kaučića te Šimu, svog prijatelja iz djetinjstva.

Tomaž je mladence odlučio počastiti specijalnim poklonom, a slovenski chef pohvalio se ogromnom personaliziranom bocom vina.

Tomaž Kavčić, slovenski chef i jedan od Grašinih kumova pohvalio se poklonom za mladence (Foto: Instagram)
Tomaž Kavčić, slovenski chef i jedan od Grašinih kumova pohvalio se poklonom za mladence (Foto: Instagram)

"Hana i Petar. Sretno, sretno, volite se vječno", pisalo je na boci na slovenskom jeziku, a trojac nije propustio ni da se uslika sa poklonom.

U restoranu se okupilo 50-tak uzvanika, među kojima su bili najbliži prijatelji i porodica, a Tonči Huljić je za hrvatski Jutarnji opisao djelić atmosfere.

"Vjenčanje je proteklo u divnoj atmosferi s ljudima koje znamo cijeli život i koji su nam obilježili živote", rekao je Tonči za spomenuti medij.

Iako se očekivalo da će na ceremoniji goste zabavljati neki izvođač, ponosni punac istakao je kako je svako od gostiju bio DJ te su muziku puštali onako kako im je u trenutku odgovaralo. Jedna grupa posebno je dominirala večerom, a riječ je o Beatlesima.

Javnost baš nije bila oduševljena tortom (Foto: dvorec_zemono)
Javnost baš nije bila oduševljena tortom (Foto: dvorec_zemono)

Ipak, bilo je i nešto što je javnosti zaparalo oči, a riječ je o svadbenoj torti. Prema mišljenju nekih, bila je previše obična, bez traga ikakvih dekoracija.

Ivana Huljića mnogi smatraju miljenikom žena (Foto: Pixsell)
Ivana Huljića mnogi smatraju miljenikom žena (Foto: Pixsell)

Zvijezda večeri, osim mladenaca, bio je i Hanin brat Ivan, kojeg tamo smatraju izuzetno poželjnim neženjom, a kako je Grašo imao tri kuma, njemu su govorili kako će na svom vjenačnju Ivan sigurno "imati tri mladenke".

Tonči je za kraj istakao kako se nada da će se sada napokon moći vratiti normalnom, privatnom, životu, a novopečeni mladenci mogu se posvetiti pripremama za roditeljstvo, budući da će njihova porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana.