U Las Vegasu
12

Justin Timberlake nastupa uživo nakon četiri godine, za samo sat vremena zaradit će ogroman iznos

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Justin Timberlake izvest će svoj prvi nastup uživo nakon četiri godine i to za značajan iznos. Kako prenosi The Sun nastupit će na otvorenju hotela u Las Vegasu i to za 6 miliona dolara.

Kako je otkrio izvor za The Sun, 42-godišnja zvijezda navodno će za samo sat vremena u novom hotelu i kazinu Fontainebleau u Las Vegasu dobiti 6,1 milion dolara.

Nastup je zakazan za 13. decembar, a označava Justinov povratak muzici nakon što se u prethodnom periodu svoje karijere više bavio filmom.

"Svi filmovi koje sam snimio bili su samo prilike koje su se pojavile, ali sada kada svi izlaze jedan uz drugog, ljudi misle: 'Oh, on se pokušava istaknuti glumačkom karijerom', ali meni nije tako. Nikada ne želim da prestanem da se bavim muzikom", kazao je Timberlake svojevremeno.

Nastup na otvorenju hotela u Las Vegasu će biti njegov prvi nastup uživo od aprila 2019. godine, kada se pojavio u Uncasvilleu u Connecticutu na posljednjem terminu turneje "Man Of The Woods".

Muzičari je nedavno s kolegama Timbalandom i Nelly Furtado predstavio novu pjesmu pod nazivom "Keep Going Up".

Pjesma dolazi nakon 16 godina od njihove prve saradnje, a u vezi s tim probudila je nostalgiju kod njihovih fanova i svih oni koji su rado slušali njihov prvi singl "Give It To Me" iz 2007. godine. Ova pjesma bila je jedna od najvećih hitova, a osvojila je i prvo mjesto na Billboardovoj ljestvici.