"Sex, Drugs and Bon Jovi"
0

FOTO / Jon Bon Jovi u krevetu s četiri gole djevojke

Sarajevo-x.com
Jon Bon Jovi je poznat kao fin, porodični čovjek, međutim nedavno objavljena fotografija snimljena prije 25 godina pokazuje da je u mladosti i on imao bubica i da mu popularnost i mnoštvo djevojaka oko njega uopće nisu smetali.

Fotografiju na kojoj slavni muzičar leži u krevetu sa četiri zgodne, gole djevojke snimio je 1985. godine fotograf Ross Marino. Bon Jovi je tada imao svega 22 godine i baš u to vrijeme je promovisao svoj drugi album "7800°Fahrenheit".

Fotografiju je od očiju javnosti skoro 25 godina skrivao bivši menadžer Bon Jovijeve grupe, Rich Bozzet, no sada je odlučio da je objavi u svojoj novoj knjizi.

Navodno, Bon Jovi je od Bozzetta tražio da uništi sve kompromitirajuće fotografije u trenutku kada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, no Bozzett to nije želio učiniti.

"Uživao sam putujući sa tada nepoznatim bandom i prateći ih na njihovom putu ka slavi. Bon Jovi se prema meni veoma dobro ponašao, on je zaosta dobra osoba", kazao je Bozett za "Daily Mail", dodavši kako se sjeća kada je fotografija snimljena i kako je muzičar tada zaista uživao.

Bozett je dodao i to da je u vrijeme kada je fotografija snimljena Bon Jovi već izlazio sa sadašnjom suprugom Dorotheom Hurley, s kojom danas ime četvero djece.

Inače, Bozzett u svojoj knjizi otkriva još neke tajne o članovima Bon Jovievog benda, o tome šta se dešavalo iza pozornice, odnosno donosi priču o članovima koji su konzumirali opojna sredstva.

"Drago mi je što sam radio sa Jonom, on je uglavnom bio 'čist'", kazao je Bozzet koji je otišao iz banda, ali sada se odlučio napisati knjigu kako bi ljudima omogućio da saznaju nešto više o toj grupi.

Inače, knjiga je nazvana "Sex, Drugs and Bon Jovi".