Showbiz
0

Jennifer Garner podnijela zahtjev za razvod

Klix.ba
Nepodnošljive razlike koje se ne mogu izmiriti su opet tu – a ovaj put su na udaru Jennifer Garner i Scott Foley. Jennifer, koju željno očekujemo kao Elektru u 'Daredevilu' je podnijela zahtjev za razvod od svog muža.

Jennifer Garner je obavijestila svoje advokate da njen zahtjev za razvod predaju sudu što prije, kako bi se što prije i razvela od svog muža, glumca Scotta Foleya, s kojim je bila u braku malo više od dvije godine. Prije šest sedmica su Jennifer i Scott objavili da su se rastali – rekli su da je rastanak došao s obje strane, ali nisu naveli razlog. Sudski papiri kao razlog navode 'nepomirljive razlike'. Sreća, nisu imali djece. 31-godišnja Jennifer i 30-godišnji Scott su od oktobra 2000. godine iskusili različite promjene u karijerama. Nakon što je godinama igrala manje uloge u filmovima kao što su Time Of Your Life i Mr. Magoo, Jennifer je dobila glavnu ulogu špijunke Sydney Bristow u seriji Alias. U trkama između photoshootinga za časopise i uloga u filmovima Catch Me If You Can i Daredevil, Jennifer se popela na hollywoodsku A-listu.

Kada su se upoznali – a to je bilo na snimanju prve sezone serije Felicity 1998. godine – Scott je bio onaj kojem je ta karijera bila namijenjena. Ali, Felicity nije doživjela veliki uspjeh, i tako je Scottova karijera krenula dole. U par prošlih mjeseci je Jennifer aludirala da ima problema sa vremenom. Možda je razlog raskida bio isti kao i onaj u slučaju Cameron Diaz i Jareda Letoa: ona super uspješna, on baš i ne... Jennifer se na dodjeli Oscara pojavila bez Scotta, dok se on na dobrotvornoj zabavi u Los Angelesu pojavio bez nje. Otada su Jennifer viđali sa njenim glumačkim partnerom iz Aliasa, Michaelom Vartanom, ali oboje kažu da su samo dobri prijatelji.

Međutim, Jennifer će biti dovoljno zaposlena, pa neće toliko ni misliti na raskid. Ona završava rad na filmu 13 Going On 30 i potpisala je ugovor za ulogu u komediji Happy Endings. Također je planiran i nastavak Daredevila u kojem će se više toga dešavati Elektri, umjesto Daredevilu. Što se tiče njenog (bivšeg) muža, on će se pojaviti u hororu Wesa Cravena i Kevina Williamsona sa interesantnim nazivom - Cursed.