Showbiz
0

Jennifer Aniston želi usvojiti dječaka

Sarajevo-x.com
37-godišnja glumica Jennifer Aniston, nakon mučnog razvoda sa Brad Pittom, a potom raskida veze sa glumcem Vinceom Vaughnom, želi imati sina i spremna je otvoriti vrata svog doma zasad nepoznatom dječaku.

“Jennifer je rekla da je nakon raskida veze sa Vinceom počela razmišljati koji su njeni prioriteti.”, izjavio je anonimni izvor za National Enquirer. “Jen ima 37 godina i usvojenjem djeteta ona bi se smirila Iine bi se osjećala očajno zbog neizvjesne budućnosti. Rekla je da želi imati sina i da je to ono što joj njeno srce govori.”

Aniston, koja se proslavila ulogom u mega popularnoj seriji Friends, očajnički želi postati majka, ali nakon posljednje neuspjele veze ne želi izlaziti ni s jednim muškarcem. U izjavi još stoji: ”Jennifer i dalje želi imati biološku djecu jednog dana, ali trenutno se osjeća izmorenom zbog propalih veza, tako da i ne pomišlja na novu romansu.”

“Ona i Brad su već razgovarali o usvojenju dok su još bili u braku.”, tvrdi anonimni izvor.

Njen bivši suprug sada dijeli skrbništvo sa Angelinom Jolie nad dvoje usvojene djece, a prošle godine su dobili i zajedničku kćer, Shiloh Nouvel.