Uprkos trudnoći s drugim
0

Jennifer Aniston nazvala Brada i rekla da se želi pomiriti s njim

Sarajevo-x.com
Brad Pitt i Jennifer Aniston
Brad Pitt i Jennifer Aniston
Jedna od najslavnijih holivudskih glumica Jennifer Aniston je navodno u šestom mjesecu trudnoće, ali joj ne cvjetaju ruže s njenim trenutnim momkom Justinom Therouxom s kojim i čeka dijete. Zato je navodno nazvala bivšeg supruga Brada Pitta i izjadala mu se.

Magazin Star tvrdi da im je izvor blizak glumici ispričao kako je Jennifer izvan sebe nakon što je Theroux, iako je trudna, nije zaprosio tokom praznika koje su proveli u Coloradu. Nakon što su se posvađali Jennifer je, tvrdi izvor, u afektu nazvala Brada, ali nije mislila da će se javiti na telefon. Međutim, on se ipak javio, a Aniston je otvorila dušu.

"Jen je bila impulsivna, uzela je telefon i nazvala ga. Brad je u početku razgovora bio drzak prema njoj, no postepeno je popustio i rekao joj da i on ima probleme u vezi sa Angelinom Jolie", ispričao je izvor blizak glumici.

No, nakon tih riječi Jennifer je izgleda shvatila da i Brad želi ostaviti svoju sadašnju partnericu pa se rasplakala i otvorila srce te mu je rekla: "Nedostaješ mi, želim te nazad!"

Jennifer bi, prema pisanju magazina Star, uskoro trebala objaviti da je trudna, ali se boji da će istovremeno morati objaviti i da je ponovo sama, jer se u posljednje vrijeme prečesto svađa sa momkom.

Kako navodi izvor, Brad je navodno imao namjeru da joj kaže kako svi parovi imaju probleme kada joj je rekao da ni njemu ne cvjetaju ruže sa Angelinom, ali je Aniston to shvatila na pogrešan način i sada gaji lažnu nadu da će joj se Brad vratiti.

"Brad ponekad zna biti zaista glup, mogao je pretpostaviti kako će ona to shvatiti. Ona je nasjela i sada misli da će Brad ostaviti Angelinu i šestero djece", rekao je izvor.