Januar mnogima teško pada
0

Isprobajte savjet Salme Hayek kojim se rješava lošeg raspoloženja: Radite to dok se ne naježite

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Januar je za mnoge najdepresivniji mjesec u godini, a holivudska glumica Salma Hayek otkrila je kako se ona rješava lošeg raspoloženja te je savjetovala svim da to učine.

"Kad ste tužni ili kad se osjećate kao da nemate snage... Zatvorite vrata, pustite muziku i plešite kao da vas niko ne gleda. Dok se ne naježite", kazala je Salma, a publika je njen savjet pozdravila pljeskom.

"To i ja radim i osjećam se tako dobro", kazala je voditeljica Kelly Clarkson.

"To ti daje moć", dodala je Salma.

Inače, Salma je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica koja i danas plijeni pažnju svojom ljepotom i pozitivnom energijom.

Atraktivna glumica udata je za četiri godine starijeg francuskog milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta. Par važi za jedan od najskladnijih u Hollywoodu.

"Moj čovjek, završi posao, bez obzira koliko je težak - a vjerujte mi ima mnogo obaveza - osmijeh mu je na licu, sretan je što je doma, što vidi mene i djecu, nasmijava nas. Odemo na odmor, potpuno se isključi, tamo je s nama u tom trenutku. Ljudi ne mogu ni shvatiti kolika je radost u tom ljudskom biću", opisala je Salma Hayek svog supruga jednom prilikom.

Glumica i milijarder vjenčali su se na Valentinovo 2009. u Parizu, zajedno imaju kćerku Valentinu (12).