Na koncertu u Australiji
1

Harry Styles se priključio bizarnoj tradiciji i izazvao gađenje: Stidim se samog sebe

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Britanski pjevač Harry Styles tokom svog nastupa u Perthu priključio se australijskoj tradiciji pijenja iz vlastite cipele, a brojni fanovi su bili prilično zgroženi potezom.

Pjevač koji je na nedavnoj dodjeli Grammyja nagrađen za album godine započeo je s nastupima u Australiju u okviru turneje "Love on Tour".

Prema lokalnim vijestima Perth Now Styles je između pjesama izveo jednog obožavatelja iz publike. Pitajući čovjeka da li je ikada radio "shoey", australijsku tradiciju koja zahtijeva da osoba pije iz svoje cipele, pjevač ga je pozvao da to izvede na bini, obećavši da će i on to učiniti.

Kada je čovjek pristao, pijući vodu iz svoje cipele, Styles je kasnije ispunio obećanje. Izuvši sopstvenu cipelu i izlivši vodu iz flaše, Styles se obratio publici, rekavši: "Ovo je jedna od najodvratnijih tradicija za koju sam ikada čuo".

Zatim je podigao cipelu do usana i nastavio piti vodu, prije nego što je ostatak ispustio na lice. Brojni snimci događaja objavljeni su na Twitteru, a nekoliko fanova je komentarisalo sa gađenjem.

"Tradicija ili ne, to s***nje je gadno", "Ne, od ovoga mi je zapravo postalo mučno, ovo je tako ogavno", "Ne šalim se čak ni da sam bukvalno povratio", glasili su samo neki od komentara.

Styles je navodno nakon toga izgledao mučno, šaleći se s publikom te je kazao:"Osjećam se kao druga osoba, stidim se samog sebe".

"O tome ću dugo razgovarati sa svojim terapeutom. Na kraju", dodao je, a videosnimci spomenutog trenutka preplavili su društvene mreže.