Mišljenje stručnjaka
0

Govor tijela nagovještava raspad Brangeline

Sarajevo-x.com
Najpoznatijem hollywoodskom paru Brangelini u vezi ne cvjetaju ruže, već je nastupila prava kriza, bez imalo nesigurnosti tvrdi to poznati stručnjak za govor tijela.

Judi James, autor knjige "The Body Language Bible", javnosti je priznala kako je bila naprosto šokirana zajedničkim fotografijama američkih filmskih zvijezda na premijeri Pittovog novog filma "Inglorious Basterds" koja je ove sedmice svečano održana u Los Angelesu.

"Sudeći prema posljednjim poziranjima ispred fotografskih objektiva zaista sam iznenađena što su još uvijek zajedno. Uopšte me ne bi iznenadilo da uskoro svako krene svojim putem", otkrila je James u intervjuu za britanski tabloid Daily Star.

"On se čini tako mlađahnim i zabavnim, ali nikada tu njegovu stranu ne možete vidjeti kada je Angelina pored njega. Kada je sam djeluje mnogo opušteniji i čini se kao da se dobro provodi", dodala je.

Pitt i Jolie zaljubili su se 2005. godine tokom snimanja filma "Mr and Mrs Smith", a javnosti su se kao par predstavili tek krajem godine.