Showbiz
0

Golfer i skijašica ponovo soliraju: Tiger Woods okončao vezu sa Lindsey Vonn

Klix.ba
Vonn i Woods
Vonn i Woods
Najpoznatiji golfer svijeta Tiger Woods je, na oduševljenje njegovih obožavateljki, ponovo sam. Woods je prekinuo trogodišnju vezu sa Lindsey Vonn, a oboje su to potvrdili preko društvenih mreža.

Tridesetogodišnja Vonn napisala je na svojoj Facebook stranici kako su prekinuli.

"Nakon blizu tri godine Tiger i ja smo zajedno odlučili okončati našu vezu. Uvijek ću njegovati zajedničke uspomene koje smo stvorili. Nažalost, oboje vodimo nevjerovatno užurban život, što nas je prisililo da većinu vremena provodimo razdvojeni. Uvijek ću se diviti Tigeru i poštovati ga. On i njegova porodica će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu", napisala je četverostruka svjetska šampionka u skijanju Vonn.

Tiger je kazao kako je Vonn imala predivan odnos s njegovom djecom i porodicom, ali da njihov način života i stalna takmičenja ne dozvoljavaju da provode vrijeme zajedno.

Par je ozvaničio svoju vezu 2013. godine, te su često viđani na sportskim događajima. Oboje su imali duge oporavke od povreda koje su ih spriječile da se takmiče.

Woods je ove godine igrao Masters, a sada se priprema za Players Championship na Floridi. Vonn se oporavila od operacije koljena i oborila svjetski rekord u Svjetskom ski kupu.

Woods je bio sam otkako se razveo od švedske manekenke Elin Nordegren 2010. godine.