U novoj pjesmi
11

Fanovi uvjereni: Taylor je otkrila ime četvrtog djeteta Blake Lively i Ryana Reynoldsa

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Taylor Swift obara sve rekorde sa svojim desetim studijskim albumom "Midnights".

Čini se kako je pjevačica poznata po otkrivanju događaja iz stvarnog života u svojim pjesmama, suptilno otkrila kako Blake Lively i Ryan Reynolds planiraju nazvati svoje četvrto dijete, a svi znakovi upućuju na Daisy May.

Nagađanja o otkrivanju imena počela su u petak, 21. oktobra, kad su obožavatelji poslušali kompletan popis pjesama albuma "Midnights". U pjesmi "You're On Your Own, Kid", Swift spominje ime Daisy May.

Iako se "Daisy May" može odnositi na bilo koga, čini se da mnogi obožavatelji vjeruju da je Swift zapravo otkrila ime četvrtog djeteta poznatog para.

"Što ako je Daisy May ime Blakeovog i Ryanovog četvrtog djeteta", "Sada znam Daisy May bit će ime novog djeteta Blakea i Ryana Reynoldsa zahvaljujući T. Swift", neke su od reakcija.

Ako se dokaže da je Daisy May ime četvrtog djeteta Lively i Reynoldsa, to neće biti prvi put da je par odabrao Swift da im pomogne u tajnom otkrivanju imena njihove djece.

Još 2020. Swift je suptilno objavila ime trećeg djeteta para u svojoj pjesmi "Betty". Pjesma, s njezinog osmog studijskog albuma, "Folklore", bila je usredotočena na tri lika – Betty, Jamesa i Inez.

Nakon mnogo nagađanja, Swift je kasnije potvrdila: "Sve sam likove u ovoj priči nazvala po djeci svojih prijatelja," a Betty je kasnije potvrđeno kao ime treće kćeri para Reynolds.

Lively i Reynolds otkrili su da očekuju svoje četvrto dijete prošlog mjeseca dok su prisustvovali Forbesovom događaju u New Yorku.