Bili u vezi
19

Elon Musk podijelio privatnu fotografiju Amber Heard, maskirala se u lik iz videoigre

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Elon Musk je objavio dosad neviđenu fotografiju svoje bivše djevojke Amber Heard. Naime, ona se maskirala u lik iz videoigre "Overwatch".
"Obukla se kao Mercy. Bilo je sjajno", naveo je. Glumica mu je pozirala noseći pripijeni kostim, krila, oreol i haltere. Nije poznato kada je tačno fotografija snimljena.

[TWITTER]1701849145063928092[/TWITTER]

Objava je dosad prikupila gotovo 100.000 lajkova. Neki korisnici društvene mreže X naveli su da nije korektno to što je Musk podijelio djelić njihove privatnosti, dok su ga drugi podržali.

"Mislim da bi trebao imati više poštovanja prema bivšoj djevojci", naveo je jedan korisnik.

"Mnogi ljudi misli da je Elon loša osoba zbog toga što je objavio ovu fotografiju bez njenog pristanka, ali se ne žale na to što se gotovo svaki dan od aprila prošle godine objavljuju njene fotografije iz suda na kojima izgleda loše", smatra drugi pratitelj.

Glumica se još uvijek nije oglasila povodom ove objave. Ona se s Elonom zabavljala 2017. godine, nakon što se razvela od Johnnyja Deppa.

Podsjećamo, nedavno je na Netflixu objavljen dokumentarac "Depp v. Heard" koji je pokušao u tri epizode pokušao sažeti šta se događalo tokom "suđenja decenije" između Amber Heard i njenog bivšeg supruga Johnnyja Deppa.

Nakon premijere dokumentarca bezrezervna podrška koju je Depp dobivao tokom i nakon suđenja je oslabila. Na internetu su se pojavili brojni hashtagovi kojim korisnici podržavaju Amber poput poput #IStandWithAmberHeard, #ApologizeToAmberHeard, #AmberHeardDeservesAnApology i #JohnnyDeppisawifebeater.