Totalni haos
1

Drew Barrymore pokazala kako izgleda njena soba prije čišćenja

L. R.
Drew Barrymore (Foto: Twitter)
Drew Barrymore (Foto: Twitter)
Holivudska glumica Drew Barrymore jučer je na svom Instagram profilu objavila snimak u kojem prikazuje kako izgleda njena soba prije čišćenja.

U kratkom snimku, glumica fanovima pokazuje svoju spavaću sobu u svom domu u New Yorku, gdje se može vidjeti ured prepun kutija i papira razbacanih po njezinom stolu, nepospremljeni krevet, cipele na podu, predmeti izvađenih iz polica, ali i kupatilo puno kozmetičkih proizvoda.

"Pokaži mi svoju sobu prije i nakon što je pospremiš. Ja ću prva", navela je Barrymore u objavi. Potom je prikazala spavaću sobu nakon čišćenja te odlučila prošetati u svjetlucavoj haljini i proslaviti uz veseli ples.

Njeni fanovi bili su oduševljeni njenom iskrenošću, jer je prikazala svoju svakodnevnicu bez dodatnog uljepšavanja te da je ona jedna od rijetkih slavnih osoba koja je kao i svaka druga prosječna osoba koja čisti sama svoj nered.

"Ako soba kraljice Drew ponekad može izgledati ovako, onda je u redu ako izgleda i moja. Hvala vam na autentičnosti", "Ovo je jedna velika borba i dobro je vidjeti da se čak i naši uzori mogu pronaći u istim situacijama", "Sviđa mi se što njeno kupatilo izgleda kao kupatilo normalne osobe, a ne veličine cijelog stana", bili su samo neki od komentara.