Glumac oprezan u davanju izjava
9

Depp: Ne želim da djeca pretražuju o meni na Googleu i čitaju laži

Klix.ba
Vanessa Paradis i Johnny Depp
Vanessa Paradis i Johnny Depp
Iako je uvijek otvoreno govorio o svom privatnom životu, Johnny Depp se nije oglasio na glasine da se on i njegova dugogodišnja partnerica, pjevačica Vanessa Paradise, rastaju

Razlog tome su, kako sam kaže, njihova djeca Lily-Rose (12) i Jack (10). Holivudski glumac ne želi da oni o odnosu svojih roditelja čitaju na internetu.

"Dugo sam pokušavao održati iskren i otvoren odnos o mom privatnom životu iz razloga što sam čovjek i normalan sam, dobro, polunormalan", našalio se Depp.

Međutim, otkako i njegova djeca imaju pristup internetu, oprezniji je u davanju izjava. "Mogu pročitati svakakve laži i izmišljotine ako samo ukucaju moje ime u Google. Stoga sam odlučio da šutim unatoč širenju glasina", kazao je Depp.

Posebno je zabrinut za svoju kćreku koja i sama ima svoju fan stranicu. "Radi se o sofisticiranoj, lijepoj i zabavnoj djevojčici i njoj samoj je čudno što već ima toliko obožavatelja samo zato što je naša kćerka. Mislim da je to pomalo bizarno i čudno", kazao je Depp.

Johnny je na snimanju svog posljednjeg filma "Lone Ranger" zamalo poginuo. Snimajući scenu jahanja, konj je zbacio Johnnya i vukao ga po zemlji.

"Lone Ranger" je planiran za sljedeću godinu, a u međuvremenu Deppa možete gledati u filmu "Dark Shadows" reditelja Tima Burtona kojeg veoma cijeni i za kojeg smatra da ga je proslavio.

"Da nije bilo Tima, vjerovatno bih bio minorni glumac u hororima B produkcije. Tim se borio da bi mi dali ulogu u filmu 'Edvard Škaroruki' 1990. godine, kada sam bio još nepoznat, i uvijek je bio uz mene kada mi karijera nije išla najbolje", rekao je Depp.