Showbiz
0

Dečko Calvina Kleina umiješan u krvavu tuču u noćnom klubu

Klix.ba
Dečko čuvenog dizajnera Calvina Kleina, sa kojim se svako malo svađa i miri te bivša muška porno zvijezda, Nick Gruber, umiješan je u krvavu tuču u ekskluzivnom noćnom klubu Hamptons u New Yorku.

Gruber je optužen da je udario čovjeka u lice, a zatim pobjegao. Svjedoci navode da je lice žrtve bilo prekriveno krvlju iz posjekotine iznad obrve te da ga je odvezla hitna pomoć.

Oko 20 policajaca pozvano je u klub i počelo potragu za Gruberom.

Model je svoju noć započeo u restoranima, a zatim otišao u Hamptons, gdje je upao u tuču. Stvari su se premjestile van kluba, nakon što ih je obezbjeđenje izvelo vani. Gruber je navodno oborio jednog od pripadnika obezbjeđenja na pod, prije nego je pobjegao.

Gruberov glasnogovornik navodi da je ovaj djelovao u samoodbrani i da nije uhapšen.

"Čovjek ga je prvo gurao, a kada ga je malo više gurnuo, Nick ga je udario iz samoodbrane, a ovaj je dobio posjekotinu iznad oka. Nick je dobro i nije pobjegao s lica mjesta. Obezbjeđenje mu je naredilo da ode. Nije bilo taksija, te je hodao do glavnog puta, dok nije pronašao jedan. Policija ga nije ispitivala, Nick nije poznavao čovjeka niti zna zašto ga je ovaj gurao. Nažalost, kada ste poznato lice, na meti ste iz pogrešnih razloga", rekao je glasnogovornik Matt Rich.

Ovo nije prvi put da ovaj 23-godišnjak ima problema sa zakonom. Prošlog aprila je uhapšen zbog napada na svog prijatelja Calvina Swinta, a policija je pronašla i kokain, skriven u njegovom donjem rublju.

Calvin Klein (70) izlazio je sa Gruberom dvije godine, da bi se rastali u januaru 2012. godine, a u maju ove godine su ponovno fotografisani zajedno. Post piše kako je Klein odveo svog dečka na "romantičnu pauzu" u Meksiko. Mjesec dana nakon toga primjećeni su i u Chateau Marmontu.

Nakon prekida, Gruber je objavio da radi na knjizi "Opsesija: Moj život sa Calvinom Kleinom", gdje tvrdi da ga je dizajner jednom podvrgao i detektoru laži.