Nakon teške povrede
0

David Beckham u suzama, utješio ga James Corden

Sarajevo-x.com
Prošlog vikenda David Beckham je bio u suzama nakon što mu je pukla ahilova tetiva, što je uništilo njegove snove kad je riječ o nastupu na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta. Prošle noći je opet plakao, ali ovaj put jer je glumio u komediji za Sport Relief zajedno sa britanskim glumcem Jamesom Cordenom.
Njih dvojica u toj komediji dijele kupku i ispoljavaju emocije dok gledaju sapunicu. U krevetu, dok gledaju TV, Becks kaže Cordenu:

"Zar ne misliš da su Scott i Charlene (koji se vjenčaju) sjajni zajedno", a Corden odgovara: "Ja mislim da smo nas dvojica sjajni zajedno".

Osim zajedničkog kupanja i držanja za ruke u krevetu, podijelili su još neke nježne trenutke. Corden je Becksu poslije kupanja sređivao kosu.

"Bilo je nevjerovatno lijepo. Išli smo van na večeru, družili smo se i proveli puno vremena skupa", rekao je presretni Corden magazinu Heat.

On je još ranije izjavio da želi polizati Beckhama, a za nogometnu zvijezdu imao je samo riječi hvale.

"On je imao neke zaista neugodne trenutke, strašne stvari su pisane o njegovoj porodici, a ipak, on je uvijek lijepo i s poštovanjem govorio o svima. Osjećam kao da sam se na neki način zaljubio u njega", povjerio se Corden, prenosi Daily Mail.