Showbiz
0

FOTO / Dala otkaz da bi živjela lagodnim životom dvojnice Britney Spears

Klix.ba
Michaela Weeks, bivša konobarica, danas radi kao dvojnica popularne pjevačice Britney Spears i zahvaljujući svom izgledu do sada je zaradila 300.000 funti.

Weeks je prije osam godina dala otkaz i započela svoju karijeru dvojnice slavne muzičarke. Zahvaljujući zvjezdanom uspjehu Britney Spears i Britanki Michaeli Weeks se sreća osmjehnula. Nedugo nakon što je prihvatila posao dvojnice uspjela je zaraditi dovoljno da kupi kuću, a tri godine kasnije kupila je još jednu. Također, ne štedi novac kada je riječ o sportskim automobilima.

"Osjećam se blagoslovljeno jer ličim na Britney Spears i zahvaljujući tome danas živim lagodno. Najboljeje to što sam ja uistinu veliki fan muzičarke. Bilo bi grozno da ličim na nekoga koga ne volim. Ako ikada sretnem Britney, željela bih joj se zahvaliti što mi je sve ovo pružila i što toliko liči na mene", kazala je 25-godišnjakinja za britanske medije.

No, nije ni Michaeli Weeks uvijek sve išlo po planu. Nakon što je Britney zapala u krizu i povukla se iz javnosti Weeks je zamalo izgubila kuću, no uspjela se izbaviti iz dugova te danas uživa u poslu dvojnice.