Kao Monica Geller
19

Courteney Cox čistila zvijezde na Stazi slavnih, podsjetila na ulogu koja ju je proslavila

L. R.
Courteney Cox (Screenshot/Twitter)
Courteney Cox (Screenshot/Twitter)
Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak u kojem glumica Courteney Fox čisti zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu.

U snimci koja je objavljena u srijedu na društvenim mrežama, slavna glumica istrčava na ulicu nakon što je vidjela da ljudi prelaze preko njene zvijezde i pokušava je očistiti.

Na taj način glumica je podsjetila na svoju ulogu u kultnoj humorističnoj seriji "Prijatelji", gdje kao Monica Geller uživa u pospremanju svog doma, ali i domova svojih prijatelja.

Osim svoje zvijezde, glumica je nekoliko puta brisala zvijezde svojih najboljih prijateljica Laure Dern i Jennifer Aniston te Reese Witherspoon, koja se pojavila u nekim epizodama "Prijatelja" kao mlađa sestra Jennifer Aniston.

Iako je ovaj snimak izgledao kao još jedan zabavni sadržaj na društvenim mrežama, glumica Cox je zapravo napravila zanimljiv marketinški potez tako što je promovirala svoj novi brend za čišćenje "Homecourt".

Podsjećamo, ova pedesetosmogodišnja glumica prije mjesec dana dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Na svečanoj ceremoniji pojavile su se njene kolegice Jennifer Aniston i Lisa Kudrow.