Uništila lice tretmanima
0

Carla Bruni-Sarkozy izgleda poput vjeverice zbog botoxa

Klix.ba
Četiri godine je prva dama Francuske i to je izgleda uzelo danak na licu Carle Bruni-Sarkozy (44). Fotografi su je jučer snimili na jednom od biračkih mjesta, međutim čak ni na izborima predsjedničkom paru ne ide najbolje, odnosno Nicolasu Sarkozyju, jer je njegov suparnik Francois Hollande u prvom krugu osvojio najviše glasova.

Iako su ankete pokazale da će njen suprug izgubiti ove izbore, Carla je ipak “nabacila” osmijeh i otišla do obližnjeg birališta u Parizu. Međutim, uz ono što radi od svog lica teško da će se dopasti nekome i tako zaraditi još poneki glas za svog supruga.

Carla Bruni je bila svjetski poznata manekenka, ali i pjevačica, smatrana je za jednu od ljepših žena svijeta poznatih i slavnih, no, izgleda da prva dama Francuske teško podnosi starenje. Mnogi su nagađali, a i francuska štampa je pisala da Carla pretjerano ubrizgava botox u svoje lice, ali i to da je imala neke estetske zahvate. Upravo zbog toga i izgleda bitno drugačije nego prije tri-četiri godine.

Mnogi su skloni reći da je Carla sada jedva prepoznatljiva u odnosu na 2008. godinu, kada se udala za predsjednika Francuske Sarkozyja. Bivša manekenka izgleda suviše umorno, a i previše se trudi da zadrži mladalački izgled i to na pogrešan način.

Ekspert za kožu iz Los Angelesa dr. Ben Behnam je rekao da prva dama Francuske izgleda poput vjeverice.

“U njeno lice je jednostavno ubrizgano previše botoxa, zbog toga ona uvijek ima taj izgled lica kao da je iznenađena. Lice joj izgleda kao kod vjeverice”, rekao je dr. Behnam te dodao da je očito i to da je Carla stavila implantate u obraze, jer izgledaju neprirodno kada se uporede sa ranijim fotografijama.

Carla Bruni je inače radila za mnoge poznate dizajnerske kuće, a nekada je bila i zaštitno lice brendova kao što su Givenchy i Christian Dior.