Loše mu bilo u braku sa Jenn
0

Brad Pitt: Angie je nešto najbolje što mi se desilo

Sarajevo-x.com
Brad Pitt
Brad Pitt
Glumac Brad Pitt, jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice proznao je da je "lud" za svojom partnericom Angelinom Jolie. U intervjuu za magazin Parade istakao je da se osjećao loše u braku s glumicom Jennifer Aniston, ali zato s Angelinom Jolie ima sve što je ikada želio.

Svjetski mediji često tragaju za nekom skrivenom vezom kako bi dokazali da nešto i dalje postoji između bivših supružnika Jennifer Aniston i Brada Pitta. Godinama se pisalo da ona ne može preboljeti rastanak i to što je muškarac njenih snova otišao u naručje onoj koju je upoznao na snimanju filma "Mr & Mrs Smith". No, slavni glumci nisu mnogo komentarisali te navode.

Jennifer Aniston je danas u sretnoj vezi, a šapuće se da je trudna. Brad Pitt sa Angelinom Jolie ima šestero djece i presretan je.

"Devedesete godine prošlog stoljeća provodio sam skrivajući se i bježeći. No, onda mi je postalo muka od toga da samo sjedim i da se skrivam. Počeo sam se osjećati jadno. Trudio sam se da nađem film sa zanimljivom životnom radjom, a moj lični život uopće nije bio zanimljiv", kazao je Pitt i nastavio:

"Mislim da je to imalo veze sa mojim brakom sa Aniston. Pretvarao sam se da je brak nešto što uopće i nije bio", kazao je glumac koji se sa zvijezdom serije "Prijatelji" vjenčao 2000. godine, a rastao pet godina kasnije.

Pitt je Aniston ostavio zbog Jolie i zbog toga se uopće ne kaje.

"Angelina je divna majka. Nevjerovatno sam sretan s njom. To što je ona majka moje djece je najpametnija i najbolja stvar", kazao je 47-godišnji glumac.

Pitt je istakao i to da je veoma zadovoljan svojim sadašnjim životom, jer ima predivnu porodicu.

"Sretan sam što sam načinio pravi izbor i našao ženu koju volim - Angie."

Prokomentarisao je i česte špekulacije medija da se on i Angelina rastaju ili da planiraju vjenčanje.

"Koliko ste samo netačnih priča pročitali o Angie i meni. Kao što smo i rekli, vjenčat ćemo se kada se svi budu mogli vjenčati, a nećemo se rastati. I još ne planiramo sedmo dijete", rekao je Pitt, koji trenutno radi na promociji svog novg filma "Moneyball"