Izgubila 80 kilograma
35

Bojana Stamenov nakon drastične promjene izgleda: I dalje sam tužna, ali sve je to život

I. S.
Foto: ATA Images/Antonio Ahel
Foto: ATA Images/Antonio Ahel
Srbijanska pjevačica Bojana Stamenov je ranije ove godine uspjela smršati čak 70 kilograma. U novom intervjuu govorila je o tome kako se osjeća nakon ove fizičke transformacije.
Navela joj je da je Beyonce bila inspiracija za mršavljenje. Otkrila je i da li preporučuje pomoć stručnih lica prilikom proces gubitka kilograma.

"Podrška porodice je najbitnija, svako bira svoj otrov. Da li će to da bude psiholog, life coach ili nešto drugo, stvar je izbora", kazala je kroz smijeh za Kurir.

Međutim, čitatelje je podsjetila da nije sve u fizičkom izgledu i da je sasvim normalno imati periode u kojima smo psihički loše.

"Kada sam vidjela da mi ide dobro, bila sam zaista sretna. To mi je bila velika motivacija. Zaista želim da svi budemo zdravi, jer znate kako kažu: 'U zdravom tijelu, zdrav duh.' Naravno, sada jesam zadovoljna svojim izgledom, ali sam i dalje tužna zbog nekih drugih stvari, uvijek vam to tako ide. Naravno da sam nekad tužna, da imam svoje 'dark momente', ali sve je to život", rekla je.