Grammy 2011.
0

Blještavilo, sjaj i zanosne obline na crvenom tepihu

Sarajevo-x.com
Miley Cyrus (Foto: AP)
Dolazak Lady Gage na crveni tepih u ogromnom jajetu, izazvao je najviše pažnje tokom svečane dodjele Grammyja. No, ne možemo reći da je to skrenulo pažnju sa zvijezda koje su naprosto blistale pokazujući kreacije koje su skrojene samo za njih i samo za ovu priliku.

Popularna pjevačica Rihanna svojom elegantnom, prozirnom haljinom s potpisom Jeana Paula Gaultiera izazvala je veliku pažnju. Iako se razboljela pred sami nastup na dodjeli Grammyja, Rihanni bronhitis nije smetao da izvede pravi show i pokaže zašto se smatra jendom od najboljih pop-pjevačica.

Rihannina prijateljica Katy Perry odlučila se za bijelu boju. S krilima anđela dolepršala je na crvenih tepih.

Starleta Kim Kardashian također je bila u centru pažnje. Za ovu priliku izabrala je haljinu boje zlata, koja je jasno ocrtavala njene obline.

Za haljinu u toj boji odlučila se i manekenka Heidi Klum, koja je svoje vitko tijelo pokazala šečući crvenim tepihom, onako kkao samo ona to zna.

Među zvijezdama koje su blještale na crvenom tepihu u Los Angelesu bile su i Jennifer Lopez, Selena Gomez, Ciara, Nicole Kidman, ali i zanosna Eva Longoria kojoj je crno-bijela kombinacija odlučno pristajala.

Crevenim tepihom prošetali su se i muškarci, a u centru pažnje bili su Ricky Martin, Justin Bieber i Usher.