Prekidaju sve veze s Evropom
0

Beckhamovi prodaju kuće u Engleskoj i Francuskoj

Sarajevo-x.com
Beckingham palača
Beckingham palača
David i Victoria Beckham odlučili su prodati svoju raskošnu vilu u Engleskoj i trajno se preseliti u Los Angeles čiji su stanovnici proteklih pet godina.

Agenti za prodaju nekretnina već su procijenili da zdanje u Hertfordshireu, popularno nazvano Beckingham palača, vrijedi 18 miliona funti. Popularni par izgleda želi prekinuti sve veze s Evropom jer osim kuće u Engleskoj prodaju i onu u Francuskoj.

Iako su navodno još uvijek vezani za svoje evropske domove u kojima su doživjeli puno lijepih trenutaka, Beckhamovi smatraju da je njihovo održavanje bespotrebno bacanje novca.

Victoria je u intervjuu za magazin Vogue izjavila da, dok je u Londonu, preferira boraviti u luksuznom hotelu Savoy jer bi je s obzirom na udaljenost palače u Hertfordshireu trebalo četiri sata do stigne do svog ureda u centru engleske prijestolnice.

"Nije im do novca, ali kako više ne koriste nijednu kuću u Evropi smatraju da je besmisleno plaćati njihovo održavanje", kazao je izvor blizak paru.

David i Victoria su Beckingham palaču kupili 1999. godine i od tada su u nju uložili 18 miliona funti. U kući u Francuskoj, koju su kupili 2003. godine, skoro da nisu nikako boravili, piše Daily Mail.