Glumac oduševio reakcijom
32

Barrymore se prisjetila iznenađenja koje joj je Reeves priredio za 16. rođendan

I. B.
Screenshot: Drew Barrymore i Keanu Reeves (YouTube)
Screenshot: Drew Barrymore i Keanu Reeves (YouTube)
Holivudske zvijezde Keanu Reeves i Drew Barrymore prisjetili su se uspomene koja je obilježila početak njihovog divnog prijateljstva.

Iako su se prvi put sreli na snimanju filma "Babes in Toyland" 1986., tek pet godina poslije između Drew i Reevesa se izrodilo pravo prijateljstvo.

"Slavila sam u klubu svoj 16. rođendan kada si došao. Zgrabio si me za ruku i stavio na svoj motocikl. Bila je to vožnja mog života", prepričavala je Drew.

Glumica je dodala kako se tada osjetila sretnijom no ikad.

"Bila sam tako slobodna. Sjetila sam se koliko volim život i koliko sam sretna. Tu uspomenu čuvam duboko u srcu", dodala je i istakla da što smo stariji, teže nam je osjetiti takvo što.

Barrymore je zaključila kako je to bio najbolji rođendan te ujedno trenutak kada je spoznala šta znači sloboda.

"Vratila sam se skačući. Više mi nije ni bio bitan rođendan u klubu. Zar može bolje od ovoga?", pitala se zvijezda filma "E.T.".

Glumac se pokušavao prisjetiti o kojem je klubu riječ, a onda je dodao kako u životu radi ono u čemu uživa.

"Izuzetno sam zahvalan što mogu raditi ono što volim. Volim glumu i vožnju motorima, a to radim u svojim filmovima", zaključio je glumac.

Pratiteljima nije izostala ni simpatična reakcija glumca, koji se u jednom trenutku slatko nasmiješio.

"Gledala sam ovo iznova i iznova pune 3 minute", "Ovaj čovjek je samo jedan", "Kako nakon ovog može očekivati da ne izgubimo svoju pamet", "Tako je sladak", "Ma on nije realan", "Smijeh neiskavarene osobe" pisali su na njegovu reakciju koja je postala viralna.