"Izgleda bolesno"
89

Ariana Grande novim snimkom pokrenula nagađanja o lošem zdravstvenom stanju

I. S.
Američka pjevačica Ariana Grande je novim snimkom pokrenula brojna nagađanja o lošem zdravstvenom stanju.

Reklamirala je eyeliner svoje kozmetičke linije pod nazivom R.E.M. Beauty. Međutim, njeni fanovi su zabrinuti zato što je u posljednje vrijeme drastično smršala te smatraju kako izgleda bolesno.

"Ova žena izgleda drugačije na svakom snimku", "Molim te otiđi kod ljekara. Nisi dobro", "Vidi se da nešto nije uredu s tobom. Zabrinuti smo", "Imam dojam kao da je umjetna inteligencija zaslužna za ovaj video", neke su od reakcija.

@arianagrande favorite eyeliner marker ever @r.e.m. beauty ♬ original sound - Desirée Deslongchamps

Ariana je prošlog mjeseca odlučila odgovoriti na nagađanja te poručila fanovima da budu obzirniji prije nego što odluče podijeliti svoje mišljenje o nečijem izgledu.

"Prijašnji izgled mog tijela bila je njegova najnezdravija verzija. Uzimala sam velike količine antidepresiva, pila alkohol i jela lošu hranu. Bila sam na najnižnoj tački svog života kada sam, prema vašem mišljenju, izgledala zdravo", navela je.

Međutim, mnogi od njih nisu uvjereni u to da je ona zaista dobro. Također ih zabrinjava činjenica da je u potpunosti zapostavila muzičku karijeru te djeluje se više ne planira baviti ovim poslom.