Ne izgleda dobro
44

Ariana Grande izgledom zabrinula fanove, ona im poručila da budu obzirni

N. C.
Ariana Grande podijelila je trominutni snimak svoje ispovijesti, nakon što su se fanovi zabrinuli za njeno zdravlje.

Pop zvijezda je koristila TikTok kako bi se pozabavila mnogim problemima koji su joj bili na umu, uglavnom se baveći pitanjem izgleda i mentalnim zdravljem. Pjevačica je progovorila i o svojim prošlim problemima sa drogom i alkoholom.

"Ne radim ovo često. Ne volim to. Nisam dobra u tome. Međutim, samo sam htjela da se pozabavim vašoj zabrinutosti u vezi sa svojim tijelom, i da pričam malo o tome šta znači biti osoba s tijelom i biti viđen i na koju se obraća tako velika pažnja", navela je.

Pjevačica je bila inspirisana da uradi nešto što joj nije lako: da bude ranjiva u očima javnosti. Motivacija su joj bili komentari obožavatelja koji su rekli da ne izgleda dobro.

"Postoji mnogo različitih načina da izgledate zdravo i lijepo. A lično, za mene, tijelo s kojim ste poredili moje sadašnje tijelo bilo je najnezdravija verzija mog tijela", dodaje.

Inače, 29-godišnjakinja je ranije otkrila da pati od napadaja panike, kao i da se bori s anksioznošću i depresijom. Pjevačica se još od terorističkog napada u Manchesteru bori sa psihičkim problemima, a tome je pridonijela i smrt njezinog bivšeg dečka Maca Millera.