Ponovo razočarala fanove
0

Amy Winehouse otkazala koncert u Londonu

Sarajevo-x.com
Nekoliko sedmica nakon što je napustila pozornicu na otoku Sveta Lucija i prekinula koncert, slavna muzičarka Amy Winehouse odlučila se otkazati još jedan, ovoga puta otkazala je svoj nastup u Londonu povodom obilježavanja 50. godišnjice 'Island Records musica'.

"Amy se izvinjava svim svojim fanovima koji su kupili ulaznice za koncert", kazao je menadžer popularne pjevačice i dodao da će biti obezbijeđen povrat novca.

Koncert je trebao biti održan u londonskoj dvorani 'Shepherd's Bush Empire' 31. maja, no kako je kazao menadžer pop pjevačice, Amy i njen bend više ne žele održati koncert u toj dvorani.

Razlozi zbog kojih je britanska muzičarka odlučila da otkaže svoj nastup još uvijek nisu poznati, no ona je ovim korakom još više razočarala svoje fanove, piše BBC.

Dvadesetpetogodišnja muzičarka se nedavno, nakon višemjesečne pauze, odlučila održati koncert na Jazz festivalu na otoku Sveta Lucija, no nastup je prekinut zbog, navodno, loših vremenskih uslova.

Tada je Amy, također, razočarala fanove kada je zaboravila riječi pjesme, izvinivši se riječima: "Pomalo mi je dosadno".