Vjenčanje ovog ljeta
22

Adele nosila veliki dijamantni prsten, mediji pišu da se zaručila s Richom Paulom

L. R.
Adele i Rich Paul (Foto: Twitter)
Adele i Rich Paul (Foto: Twitter)
Pjevačica Adele nedavno je nosila veliki dijamantni prsten na svojoj posljednjoj reviji u Las Vegasu i time bacila sumnju na moguće zaruke sa svojim partnerom Richom Paulom.

Sretna vijest je navodno došla iz pouzdanog izvora, a vijest je potvrdila i internetska stranica Deux Moi, a kako navode slavni par planira vjenčanje ovog ljeta nakon dvije godine veze.

Adele i Rich posljednji put su se javno pojavili zajedno na Superbowlu ranije ovog mjeseca, Prije toga, par je izgledao zaljubljeno kao i uvijek dok su pozirali za fotografije na dodjeli Grammyja.

Adele i Rich Paul u maju prošle godine odlučili su se na zajednički život. Tada je objavila snimak koji ih prikazuje kako stoje ispred svoje nove kuće. Par još ima dvije nekretnine u vrijednosti 65 miliona dolara koje se nalaze u Los Angelesu i Londonu.

Iako se ova tridesetčetverogodišnja pjevačica trudi svoj privatni život držati u tajnosti, u decembru prošle godine otvoreno je izjavila ljubav svom partneru Paulu, tako što mu je posvetila pjesmu na jednom od svojih nastupa u Las Vegasu.