Magično slavlje
104

Savršen recept za 2023. godinu: Novogodišnja ponuda Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići

Započnite 2023. godinu u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići. Oaza mira i relaksacije, jedini all inclusive centar u BiH gostima će prirediti nezaboravno i magično slavlje za završetak stare i ulazak u Novu 2023. godinu.

Želja domaćina je da godina na isteku ne ostane samo na razini sjećanja na prošlost, nego da postane izazov za sadašnjost i budućnost kojoj se u susret korača. Stoga, ugodan ambijent turističkog naselja Ajdinovići je idealan prostor za zajedničke korake u Novoj godini.

Novogodišnji all inclusive aranžman

All inclusive aranžman gostima nudi tri obroka i neograničenu konzumacija hrane na bazi švedskog stola. Bogata trpeza tradicionalnih bosanskih jela i "twist" na prepoznatljive svjetske delicije oduševit će goste turističkog bisera Bosne i Hercegovine.

U okviru aranžmana na raspolaganju su sve usluge SPA centra: bazen sa toplom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar, pogled na bogato prirodno okruženje.

Ponuda uključuje i gala večeru, muzički program uživo, besplatan parking, alkoholna pića.

Zvijezde večeri

Slađana Mandić i Armin Čohodar pripremaju posebnu muzičku bajku u Ajdinovićima za ulazak u 2023. godinu. Fantastična atmosfera, muzički program uz stare i nove hitove države i regiona i savršena produkcija su garancija odličnog novogodišnjeg provoda.

Specijalni paketi i popusti

Za svoj boravak gosti mogu izabrati sljedeće pakete:

Dvije noći u periodu 31.12 - 02.01 ili 30.12 - 01.01 po cijeni od 380 KM po osobi (sa uključenom naknadom za doček Nove godine).

Tri noći u periodu 31.12 - 03.01 ili 30.12 - 02.01 po cijeni od 440 KM po osobi (sa uključenom naknadom za doček Nove godine).

Doček Nove godine - 31.12, bez noćenja po cijeni od 130 KM po osobi.

Ajdinovići su pripremili i posebne pogodnosti djecu. Djeca do 5 godina imaju potpuno besplatan boravak dok djeca od 5 do 15 godina plaćaju 50% cijene. Domaćini su pripremili i bogat animatorski program za najmlađe te novogodišnje paketiće.

Za svoj boravak gosti mogu odabrati nekoliko različitih smještajnih jedinica i to: hotelski smještaj, zgrada depadansa u samom središtu Centra, bungalovi uz šetnjice i jezera, planinske kuće okružene crnogoričnom šumom, luksuzne vile u tihoj zoni Centra ili novoizgrađeni hotel sa pogledom na cjelokupan plato Ajdinovića.

Za više informacija o novogodišnjoj ponudi posjetite web stranicu www.srca.ba, a za rezervacije smještaja kontaktirajte [email protected] i 061/903-703.