Svaku noć
124

Sarajlije i brojni turisti se odlično zabavljali na Sensation Bridgeu i Jägermeister tramvaju

Klix.ba
Sensation Bridge na Skenderiji
Sinoć je, Sensation Bridge na Skenderiji, bio čarobno mjesto užitaka za brojne posjetioce, poznate javne ličnosti i prijatelje Studio EN by La Biosthétique i Akademija večeri. Također, Sinoć, nešto iza 19 sati sa tramvajske stanice Skenderija krenula je još jedna nesvakidašnja vožnja u Jägermeister Party tramvaju.

Ove godine prvi put Eiffelov most je bio i izložbena galerija. Eldin Nuhić u saradnji sa poznatim bh umjetnicima i fotografima predstavio je multimedijalnu modnu izložbu i modni video.

Od ponoći publiku na For the Hunters stage-u zabavljao band Kazoo. Ova grupa muzičara i DJ-a dovela je klupsku zabavu na novi nivo izvodeći komercijalnu elektronsku muziku uživo uz live vokale i pookazali su kako se pravi atmosfera, a publika na Sensation Bridgeu je uživala u svakoj pjesmi kojoj su dali lični pečat.

Večeras na na For the Hunters stage-u nastupaju momci koji su već duži niz godina jedan od najjačih hip hop sastava u regionu. Momci koji su dokazali da

je loša kopija jako pozitivna stvar, hip hop ekipa iz Beograda „Bad Copy“ obećava ludu zabavu na Sensation Bridge-u.

Koncerti počinju u ponoć. Do tada je ulaz besplatan, a nakon se plaća 5,00 KM osim za posjetioce sa Sensation pozivnicom koja vrijedi kao ulaz za dvoje.

Plesna subota zabilježena je i u Jägermeister Party tramvaju.

Treba mi bass i Kenan from Sa, dva sarajevska selektora, donijeli su neke od najvećih house hitova i rasplesali goste na sinoćnjoj vožnji.

Party tram "klub na šinama“ postao je mjesto na koje se mora otići, zato večeras od 19 sati pa do ponoći, probajte uhvatiti Jägermeister Party tram i nađite svoj ritam uz Public Users, poručuju organizatori.