Ostvarila svoj san
0

FOTO / Penelope Cruz je Ljepotica koja je poljubila svog princa

Sarajevo-x.com
Penelope Cruz i  Jeff Bridges (Foto: AP)
Penelope Cruz i Jeff Bridges (Foto: AP)
San svake djevojčice je da obuče haljinu kakve nose princeze u bajkama i da pronađe svog princa s kojim će plesati vrtoglavi ljubavni ples. Taj san se ostvario lijepoj španskoj glumici koja je stala pred objektiv slavne Annie Leibovitz i fotografisala se u haljini Ljepotice.

Penelope Cruz pronašla je svog princa, barem u okviru projekta Disney Dream portreti. On je snažni glumac Jeff Bridges koji je bez problema podiže i vrti, dok njena žuta haljina leprša zrakom.

Fotografija Penelope kao Ljepotice je samo jedna u nizu koje je načinila slavna američka fotografkinja Annie Leibovitz u okviru projekta čiji je cilj promovisanje Disneyevih parkova.

 Queen Latifah (Foto: AP)
Queen Latifah (Foto: AP)
Među onima koji su stali pred njen objektiv su i glumica Olivia Wilde kojoj je pripala uloga zle kraljice iz bajke Snjeguljica i sedam patuljaka, te Queen Latifah koja je odglumila zlu vješticu iz Male sirene.

Cijela kampanja bit će premijerno predstavljena u specijalnim izdanjima magazina Oprah, Peoplea, Real Simplea, Essencea i InStylea.

Olivia Wilde (Foto: AP)
Olivia Wilde (Foto: AP)
Inače pred objektiv fotografkinje Leibovitz do sada su stali David Beckham, Beyonce, Jennifer Lopez i Scarlett Johansson koji su također glumili likove iz Disneyevih bajki, prenose strani mediji.