Koncert na Dan zaljubljenih
0

Žera: Dođite u dvoranu Borik, jer tema naše muzike je ljubav

Piše: D. T.
(Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com)
"Drago mi je da sam danas u Banjoj Luci, ali mi je još draže što ćemo na Dan zaljubljenih biti tu", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare pjevač Crvene jabuke Dražen Žerić, najavljujući koncert ovog legendarnog benda u gradu na Vrbasu.

"Tema naše muzike je ljubav i zato mi je izuzetno drago što ćemo baš na Dan zaljubljenih biti tu. Pozivam Banjalučane, ali i one iz gradova okuženja, da nam se 14. februara pridruže u dvorani Borik, gdje ćemo pjevati o ljubavi", poručio je Žera.

Zajedno s njim na konferenciji za medije, u prostorijama Balkan Investment Banke, koja je generalni sponzor nastupa, bio je i organizator koncerta Zoran Đurić iz Queen Estrade.

"Reći nešto novo o Crvenoj jabuci je gotovo nemoguće, jer je riječ o grupi koja je poznata po gotovo najljepšim ljubavnim pjesmama. Muzičari ove grupe ostali su dosljedni istom pravcu sve ove godine, a zbog njihovog repertoara mislim da su idealni za obilježavanje Dana zaljubljenih", naglasio je Đurić.

Na današnjoj konferenciji za medije, kojoj je prisustvovao veliki broj novinara, naglašeno je da će koncert ujedno biti i promocija albuma Za tvoju ljubav, čije će pjesme banjalučka publika prvi put slušati uživo.

Jedna od najpopularnijih pop grupa bivše Jugoslavije, posljedni put svirala je u Banjoj Luci 2010. godine kada je bend obilježavao 25 godina postojanja.

Crvena jabuka je prošle godine izdala novi album, koji je promovisan nizom koncerata u regionu.

Ulaznice za koncert u Banjoj Luci bit će u prodaji od sutra, a moći će se kupiti po cijeni od 10 KM na biletarnicama Sportske dvorane Borik i ispred robne kuće Boska.