Posušje
0

Veliko iščekivanje Bavaria Nomad Summer Festa

Sarajevo-x.com
Najveći muzički festival na ovim prostorima, Bavaria Nomad Summer Fest, održava se od 12. do 15. augusta u Posušju.
Pripreme se odvijaju po planu, a predviđeno je da 12.8. nastupi DJ Edward Maya, 13.8. Željko Joksimović, 14.8. Irish Step Dance i 15.8. Tony Cetinski i Prljavo kazalište.

Telefoni organizatora neprestano zvone, prodaja karata odvija se jako dobro, a sve informacije možete naći na službenom blogu događaja.

Skoro svakoga dana se ažuriraju nova prodajna mjesta tako da bi svi gosti bili u mogućnosti doći. Cijena karata u predprodaji je od 20 KM za Edwarda Mayu do 5 KM za Irish step Dance. Što se tiče organiziranog prijevoza, već ima prijava i rezervacija ljudi iz svih krajeva BiH i Hrvatske, što je ujedno najveća pohvala ovom projektu.

Prvi dan Bavaria Nomad Summer Festa 12.8. otvara svjetski poznati DJ Edward Maya koji u sklopu turneje "Desert Rain" prvi put nastupa na području Balkana.

Prilikom tog koncerta gosti će osjetiti sve mogućnosti najsavremenije light i sound opreme koja se postavlja po svim velikim koncertima širom svijeta. Warm up će odraditi isto tako vrhunska DJ-ica Mari Ferari. Drugi dan na veliku pozornicu Bavaria Nomad Summer Festa stupa Željko Joksimović, po mnogima trenutno najveća zvijezda na ex-Yu muzičkoj sceni. Za dobru atmosferu prije koncerta pobrinut će se Ivica Bago i Tole u pratnji benda Noćni let.

Treći dan Bavaria Nomad Summer Fest postaje kulturno središte regije jer na scenu dolazi poznati svjetski plesni spektakl Irish Step Dance. Nakon turneje po cijelome svijetu dolaze prvi put na naše područje.

Posljedni dan 15.8 spektakularni završetak Bavaria Nomad Summer Festa uz Prljavo kazalište i Tonyja Cetinskog. Nakon svakog od ovih koncerta slijede after partyji u Elephant Baru.

Organizator Bavaria Nomad Summer festa je sportsko udruženje "Sportom za mlade" uz suorganizatore nogometni, košarkaški i teakwandoo klub Posušje te marketinšku podršku Elephant Bara. Dio prihoda ide za pomoć sportu u Posušju, što ovom događaju daje i humanitarni karakter.

Također valja naglasiti da su u tioku veliki warm up partyji za Bavaria Nomad Summer Fest po skoro svim urbanijim klubovima u BiH. Mnogi su primijetili na plakatima i u svim najavama da se radi o spektalima na otvorenom. Organizacijski odbor se pobrinuo da vremenske prilike ne unište sav trud tako što je spremio veliki šator kapaciteta sportske dvorane. Šator će biti uređen u stilu diskoteke sa najsavremenijom light i montiranom sound opremom. Sve to da bi se svakome gostu pružio jedinstveni užitak.

Iz Bavaria Nomad Summer Fest Teama pozivaju sve ljude željne nezaboravnog provoda i nečega što se ne viđa svaki dan na ovome području da im se pridruže u razdoblju od 12. do 15.8.