Muzika
122

Veliki interes za prvi Sarajevo Spring Music Fest

Klix.ba
Veliko interesovanje za prvi Sarajevo Spring Music Fest (SSMF) 12. aprila u Domu mladih i dalje vlada, a o interesu govori i činjenica da je potražnja za ulaznicama rekordna, stoga na vrijeme osigurajte mjesto za ovaj muzički spektakl.

Ulaznice se kupuju u cijeloj BiH, a veći broj ulaznica prodan je i u regionu. Očekuju se posjetitelji iz Slovenije, Srbije i Hrvatske koji će doći na prvi Sarajevo Spring Music Fest i podržati brojne zvijezde koje će nastupiti tu noć.

Ulaznice po cijenama 18, 27 i 37 KM osim online putem portala KupiKartu.ba, moći ćete nabaviti i u Sarajevu: City Pub, na platou Skenderije, BKC te u uličnoj prodaji ispred Tržnice, zatim u MG Travelu u Banjoj Luci, u agenciji Putnik u Tuzli, u agenciji Dar prirode u Zenici te u Fortuna Trade Toursu i hotelu Ero u Mostaru, objasnio je Edin Dinarević iz agencije ED Booking.

Osim toga, postoji i 140 VIP ulaznica po cijeni od 320 KM (četiri osobe) i 480 KM (šest osoba). U cijenu uključeno: stol i separe za 4/6 osoba, boca vina (bijelo-crno), boca žestokog alkoholnog pića (vodka-viski), šest energetskih napitaka ili šest gaziranih-prirodnih sokova, grickalice, egzotično voće, parking mjesto, poseban konobar, obezbjeđenje i poseban ulaz, navode organizatori iz agencije ED Booking.