Odličan koncert u klubu Cinemas
9

FOTO+VIDEO / Uz Lakine pjesme i čišćenje je lakše

Klix.ba
Bosna i Hercegovina pružit će i ove godine podršku svjetskoj inicijativi pod nazivom "Let’s Do It World" posvećenoj čišćenju ilegalnih deponija smeća.

Udruženje građana “Ruke” zajedno sa partnerskim udruženjem “Mozaik prijateljstva” organizirat će akciju pod nazivom “Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan” 18. maja 2013. godine sa početkom u 10 sati.

U sklopu akcije 7. marta održana je promocija projekta i koncert Lake i benda u klubu Cinemas/Sloga. Mnogobrojni posjetioci su imali priliku da čuju impresivne rezultate prošlogodišnje akcije kao i planove za novu akciju. Ovim putem su članovi "Let's Do It" tima pozvali sve da pomognu u ostvarenju ambicioznih ciljeva i stvaranju bolje i ljepše Bosne i Hercegovine. Svi posjetioci su se mogli registrovati da volontiranju na sam dan akcije ili/i da učestvuju u samoj organizaciji.

Nakon promocije akcije koju je vodio Elvis J. Kurtović, počeo je koncert Lake i benda. Svi su uživali uz dobro znane Lakine pjesme. Euforična i pozitivna atmosfera je dostigla svoj vrhunac.