Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Gtar, supu mi racku niko te nije pito nizasto hajd razligu papak jedan.
kome ba mi da se prilagođavamo.....
fala takodje :)
Wow, unistio si me bas, kontranapad ti je bas neocekivan i skroz originalan....to sve sto mozes? da ne gubimo vrijeme dalje, prijatno ;-)
bosn.com uho, nisam znao da imas seku, ima da je karam samo ako je punoljetna :) no poruci joj nakon jeb.anja nema kajanja heheheh a za ostalo si u vupra
Chenga oko, nikog nije briga za tvojim misljenjem, idi isprazni tu frustraciju na seki, pusti se covjeka cije ime ne vrijedis da spomenes. A za sve ostale papke, MJ nije presao na nikakve islame, a bogme se odrekao i ostalih ksrcanskih zabokrecina i ganjao covjek svoju licnu relaciju s Visim, bez icijeg lopovluka izmedju. Brat mu je presao, ali to nema veze s njim, covjek je bio veoma tolerantan, te par puta pokazao simpatiju prema islamu i tu je sve i otud sva ta dosadna prica. Kako ste samo glupi, da je stvarno presao na islam, pa vec bi bio sahranjen ha obdukcija gotova papci nepismeni, i to u skromnom izdanju, bez zlatnih kovcega i ikakvog luksuza i kakve suplje price, kome se ne svidja, nek ide dudlat sta mu drago, eto sad dosta o tim glupostima i da se vratimo na bitno, umjetnika i djelo. Koji kretenluk ovdje vlada u 3 pm vise!
faust budalo jedna de više šutiiiiiiiii !!!!!! Šta si stao pričati o ceriću kao da ti je on guzove spajo ! Pa nemogu ni jedan komenetar pročitati a da takve budale kao ti nenapišu sljedeće: \"Sta bi na ovo reko reis Ceric\"
heheh pa reko sam ja fino celavi monstrum je bio teski drogeras heheh ja muslimana heheh djesu sad oni orangutani sto picaju da ga je USA ubila zog islama heheheh bas je smjesno
Sta bi na ovo reko reis Ceric
jeste kreteni, merlin je legenda
nije važan uzrok smrti, važno je samo da njega više nema :(
od koga ce sad merlin džonit
ma kakav jackson, dino merlin jachi stoput