Muzika
0

Tony Cetinski predstavlja novi singl "Krik"

Klix.ba
Najizvođeniji hrvatski pjevač, jedan od najpopularnijih izvođača regije Tony Cetinski predstavlja svoj novi singl "Krik".

Pjesma govori o jakom, ponosnom muškarcu koji je zbog svojih grešaka izgubio istinsku ljubav i na što je sve spreman da bi se "ona" vratila i ponovo mu povjerovala. Krik je bolniji i jači od bilo koje suze, pa i muške. Paralelno sa singlom publici je predstavljen video snimam na kazališnoj pozornici, a glavni glumci u spotu su članovi Tonyjevog benda: Alen Svetopetrić, Alen Spada, Dinko Janković, Djordija Palić, Marko Lazarić i Marko Vojvodić.

"Bend je moja druga obitelj pa sam ih odlučio predstaviti široj javnosti", izjavio je Tony te dodao: "Aleksandra Milutinović na novom albumu koji pripremamo ima za sada četiri nove skladbe. Jedna od njih je upravo novi singl 'Krik'. Uživajte!"

Autorica muzike i teksta Aleksandra Milutinović uoči premijere pjesme "Krik" izjavila je:

"Drago mi je da mi je Tony poklonio povjerenje i da nastavljamo uspješnu suradnju koja je započela na njegovom albumu 'Opet si pobijedila' sa singlom 'Zar malo to je'. Inspiraciju za svoj rad nalazim u vječnoj temi - ljubavi i nije važno da li se dogodila meni ili mojim prijateljima, ljubav je uvijek odličan materijal za stihove. Ne sumnjam da će uz Tonyjevu energiju i vokal pjesma doprijeti do ljudi, da će nositi publiku i na koncertima zvučati sjajno", istakla je Milutinović.

Režiju videospota potpisuju Dubravka i Tony Cetinski.