Teen Choice Awards
0

Tinejdžeri nagradili idole, Selena i Justin blistali

Sarajevo-x.com
Selena Gomez i Justin Bieber
Na svečanoj ceremoniji Teen Choice Awardsa u Los Angelesu tinejdžeri su dodijelili nagrade svojim idolima. Kraljica večeri bila je pjevačica Taylor Swift, ali sve oči su bile uprte i u Selenu Gomez, koja je osvojila pet nagrada, i Justina Biebera. Par je tokom večeri demantovao raskid poljubivši se na dodjeli nagrada.

Taylor Swift je proglašena najboljom u svojoj struci, osvojila je nagradu za modni stil, žensku country izvođačicu, te nagrade za najbolji country singl i najbolju pjesmu o prekidu - "Back to December".

Prema izboru tinejdžera najbolji akcioni film je "Fast Five ", a najbolji akcioni glumci Angelina Jolie i Johnny Depp. Nagrade su dobili za uloge u filmu "The Tourist ".

Očekivano, najboljim naučnofantastičnim filmom tinejdžeri su proglasili film "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1", dok je drugi dio tog filma izabran za najbolji ljetni film.

Najbolji filmski poljubac je bio onaj između Eme Watson i Daniela Radcliffea u filmu Harry Potter.

Robert Pattinson izabran je za najboljeg vampira i najboljeg dramskog glumca.

Justin Bieber okrunjen je lentom najbojeg izvođača i najzgodnijeg muškarca.

Naravno, titulu najzgodnije je dobila Selena Gomez, koja je odnijela nagrade i za najbolju glumicu u komediji, zatim nagradu za muzički singl "Who Says", muzičku grupu i ljubavnu pjesmu "Love You Like a Love Song", a dobila je nagradu i za svoje filmsko umijeće.

Inače, mediji su u posljednje vrijeme pisali da je mladi par Justin Bieber i Selena Gomez raskinuo ljubavnu vezu, no oni su to demantovali poljubivši se pred mnogobrojnom publikom.