Warm up Fatboy Slimu
11

FOTO / Tibor zapalio Papayu i stekao neprocjenjivo iskustvo

Sarajevo-x.com
U klubu Papaya na plaži Zrće pobjednik prve sezone DJ Talent Showa - Master of Ceremony, Tibor Kljakić iz Banje Luke, nastupio je u okviru zagrijavanja pred nastup planetarno popularnog britanskog DJ-a FatBoy Slima.

"Nastupati pred ovoliko ljudi na gostujućem terenu nije nimalo jednostavno, jer sama pomisao da sam na ovu svirku došao kao zvanično najbolji DJ u Bosni i Hercegovini mi je bila dovoljna da dam sve od sebe i da pokažam svima da sam zasluženo tu gdje jesam. Velika mi je čast bila raditi warm up DJ-u kakav je FatBoy Slim i iskustvo i dojam koji sam ovdje stekao su neprocjenjivi. U narednom periodu ću se posvetiti svom singlu i iskreno se nadam da će se kockice uz dosta truda same posložiti", riječi su Tibora Kljakića.

Svakako treba istaći i to da je FatBoy Slim izašao na scenu tačno u ponoć te je svojim dvosatnim setom zagrijao atmosferu pred oko 12.000 gostiju.

Nastup u klubu Papaya je samo jedna od nagrada koju je Tibor osvojio pobjedivši na prvom takmičenju za najboljeg DJ-a u Bosni i Hercegovini. Podsjetimo, pored ovog nastupa, Banjalučanin je osvojio profesionalni set DJ opreme Pioneer 2000, menadžerski ugovor na godinu dana sa Apriori Entertainmentom te snimanje radijskog i dvanaestoinčnog singla te videospota.