Bosanska Krupa
40

Svjetski poznati gitarista Damir Daddo Orešković stiže na bh. Music Fest Zlatna Nit

I. S.
Jeste li ikad vidjeli da neko svira gitaru s osam žica? Niste ni mogli jer ih je samo nekoliko na svijetu, a jedan od njih dolazi na ovogodišnji Music Fest Zlatna Nit! Riječ je o svjetski poznatom gitaristi bosanskih korijena - Damiru Daddi Oreškoviću.

On će kao specijalni gost 20. juna 2024. otvoriti Music Fest Zlatna Nit u Bosanskoj Krupi zajedno s grupom Dolia, Marčelom i Bendom te Nazarethom.

Nevjerovatan lineup

Kao da ovo nije dovoljno, kroz tri dana fenomenalne muzičke zabave, na Music Festu Zlatna Nit moći ćete uživati i uz Damira Urbana, Brkove, Jelusick, Konvoj, Starbridge, Siddhartu i ovogodišnje predvodnike - orginalnu grupu Guano Apes!

Nezamjenjiva energija

Iako tek drugi u nizu, festival je pokupio simpatije cijele regije s fenomenalnim lineupom, opuštenom energijom i fantastičnom lokacijom - u šumi, okruženi samo drvećem, s nevjerovatnim ozvučenjem i partijanjem do ranih jutarnjih sati.

Svoje ulaznice po specijalnim cijenama zajedno sa kamp paketima možete pronaći još kratko na eventim.hr.

Okupite ekipu i uživajte u tri dana početka ljeta na najsvježijem rock festivalu godine - Music Fest Zlatna Nit, koji će se održati u Bosanskoj Krupi od 20. do 22. aprila 2024.

Sve informacije pronađite na Facebooku, Instagramu i web stranici festivala.