Odgovor na špekulacije
0

Štulić: "Milion je lijepa svota, ali ja ne sviram"

Sarajevo-x.com
Nakon pisanja Jutarnjeg lista da direktor zagrebačke Arene pregovora sa legendarnim frontmenom Azre, Johnnyjem Štulićem kojem je ponuđeno milion kuna za tri nastupa u Zagrebu, novinari tog lista stupili su u kontakt sa slavnim pjevačem.

On je u razgovoru rekao da je njegov najveći problem to što više ne svira. Svota koja mu je ponuđena, privlačna mu je, ali zbog apstinenciju od mikrofona i gitare dugu gotovo dvije decenije neprihvatljiva mu je i činjenica da njegov nastup ne bi bio u samom vrhu.

" Sve je to lijepo, ali ja više ne sviram. To je lijepa svota, ali to što se ja više ne bavim svirkom samo je jedan u nizu problema. Ne bih se mogao pomiriti s time da nastupim, a da to nije vrhunski odrađeno, i mislim da za to nisam sposoban. Jednostavno, to više nije to - rekao je, među ostalim, Štulić te napomenuo kako ne mijenja puno ni činjenica da bi sam mogao okupiti neki prateći bend jer s većinom članova bivše Azre ne razgovara.

Ipak, Johnny svojom izjavom nije kategorički odbio mogućnost da jednom ipak nastupi u Hrvatskoj. Ako se to i dogodi, Štulić će napokon morati izraditi i dokumente kako bi uopće mogao putovati, piše Jutarnji.